fbpx

Bull Boxer Kids

Over dit merk

Over Bullboxer Kids en de collectie

Bullboxer Kids is een Nederlands schoenenmerk dat high fashiontrends vertaalt naar fun, streetwear én betaalbare schoenen De collectie zit vol coole kids schoenen, van gave sneakers tot trendy laarzen. De missie is om kinderschoenen te maken die je goed doen voelen en een glimlach op je gezicht toveren. Schoenen om lekker buiten mee te spelen of voor een leuk feestje. Fashion is all about having fun!

 

Het design team vindt het een ware uitdaging om draagbare kinderschoenen te ontwerpen met een creatieve twist, om zo een unieke collectie Bullboxer kinderschoenen te creëren. Van coole prints en stoere materialen, deze schoenen voor kinderen zijn zeker niet saai te noemen. De schoenen van dit hippe merk passen bij iedere stijl en outfit, maar zijn uniek en springen er tussenuit. Nieuwsgierig geworden?Kom dan langs in onze winkel aan de Kerkstraat. Want met een paar Bull Boxer aan je voeten loop je er altijd trendy bij!

 

Bij Van Rijbroek Schoenen zeggen we: ‘Meten = weten en meten is tof’. Wij beschikken namelijk over computergestuurd meetapparatuur waarmee we zowel de lengte- als de breedtemaat van de voet meten. Dit is enorm handig aangezien kindervoeten (vaak) hard groeien.  Voor een eerlijk, goed en gratis (meet)advies kom gerust langs in onze schoenenwinkel aan de Kerkstraat in het Brabantse Boekel. De ranja en wat lekkers staan klaar voor de kids.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Modström
Damesmode
Modström
Airforce
Damesmode
Airforce logo