Five Units

Over dit merk

Over FIVEUNITS

FIVEUNITS is enorm populair geworden sinds de lancering in 2008 en stond al snel bekend om zijn perfecte silhouetten en moeiteloze stijl. Met een passie voor spijkerbroeken en broeken begon FIVEUNITS aan een reis in een meedogenloze achtervolging om mode voorwaarts ontwerp te combineren met perfecte functionaliteit. Deze missie werd uitgevoerd met een toegewijd en ervaren ontwerpteam om collecties instantoplossingen voor elke outfit te maken.

De collectie

FIVEUNITS is niet zomaar een merk, het is een niche. Met het hoogste niveau van precisie, comfort en stijl heeft FIVEUNITS een nieuw aspect aan de mode gegeven, waardoor het de droom is om een ​​geavanceerd ontwerp te maken dat naadloos in elke garderobe past. De focus op de ontwerpen heeft te maken met comfort, strakke vormen en perfecte pasvormen. Op het hoofdkantoor van FIVEUNITS in Kopenhagen blijft het levendige ontwerpteam hedendaagse en flexibele stijlen creëren, die een eerbetoon zijn aan traditionele kleding en moderne vrouwelijkheid omhelzen. Elk ontwerp springt voort uit een liefde voor detail tot rauwe elegantie. 

Van Rijbroek service

Wij vinden het belangrijk om onze klanten bij te staan met goed en professioneel advies. Daarom staat het hele team van van Rijbroek biedt iedere dag weer voor je klaar. Loop snel eens binnen bij van Rijbroek mode!

Aaiko Amsterdam
Damesmode
Zip73
Damesmode