fbpx

Fred de la Bretoniere

Over dit merk

Over Fred de la Bretoniere en de collectie

Kijk goed naar de luxe lederen producten van Fred de la Bretoniere en je zult zien dat ze anders zijn! Dat komt omdat zij haar eigen pad creëert en alleen de beste materialen gebruikt.

 

Fred de la Bretoniere gelooft in de kracht van iedere unieke vrouw en wil deze individualiteit in iedere vrouw naar boven brengen op een casual elegante manier door iconische designs te ontwerpen met een casual elegante look. De ontwerpen zorgen ervoor dat de vrouw sterk in haar schoenen staat en zich zelfverzekerd en mooi voelt. De ontwerpen onderstrepen de sterke persoonlijkheid van de vrouw.

 

Doordat het merk zijn oorsprong kent in 1970 is er een rijke geschiedenis ontstaan. Die jarenlange ervaring in het schoenmakersvak heeft er voor gezorgd dat je het vakmanschap beleeft in zijn puurste vorm en je de liefde voelt voor het ambacht in iedere schoen of tas. In alle ontwerpen is de liefde voor de schoenmakersambacht en een uitstekend oog voor detail terug te vinden. Door vast te houden aan het traditionele vakmanschap wordt elk ontwerp een uniek product. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste, en beste leersoorten om zo de puurheid in het product zoveel mogelijk te kunnen behouden.

 

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Fred de la Bretoniere? Kom langs in onze winkel.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Common Pairs
Damesschoenen
Common Pairs
Maruti
Damesschoenen
Maruti