K-Swiss

Over dit merk

Over K-Swiss

K-Swiss vierde een aantal jaar geleden hun 50 jarige bestaan. Gedurende die jaren heeft K-Swiss enkele van ‘s werelds beste tennisspelers op weg geholpen naar de grote kampioenschappen. Maar de sneaker is ook een van de iconen van onze generatie geworden, die casual wordt gedragen als mode-item in de stad. Naast dat deze casual wordt gedragen wordt deze ook gebruikt bij het sporten.

Vandaag de dag is het doel van het merk om de volgende generatie ondernemers te inspireren. Niet alleen te inspireren maar ook het kleden met een compleet assortiment aan schoenen van het merk. De schoenen geven een creatieve, gemotiveerde en gedreven persoonlijkheid aan.

De unieke kennis van het merk van zowel tennis performance, stijl op de tennisbaan staat ons toe om atletische expertise met alledaags comfort en ons country club verleden te combineren en zo de juiste looks te creƫren.

 

 

Van Rijbroek advies

Het geven van professioneel advies is belangrijk voor van Rijbroek. Daarom staat ons team iedere dag voor je klaar om je bij te helpen met het maken van modekeuzes. Benieuwd naar onze collectie K-Swiss damesschoenen? Kom dan gerust langs in onze schoenenzaak!

FitFlop
Damesschoenen
Lazamani
Damesschoenen