NIKE

Over dit merk

Over NIKE

NIKE is een zeer bekend en internationaal gerenommeerd bedrijf in sportkleding en sportschoenen. De missie is om inspiratie en innovatie te brengen naar iedere atleet in de wereld. Hierbij stelt dit merk dat iedereen met een lichaam een atleet is, waardoor niemand zich uitgesloten voelt en iedereen wordt aangesproken door de producten.

 

NIKE sport is meer dan alleen sportief

NIKE sportkleding en sportschoenen zijn ontworpen voor zowel sport als stijl. Hierdoor kun je gemakkelijk lopen en stijlvol voor de dag komen. De schoenen zijn voorzien van verschillende technologie├źn die zorgen voor hoogwaardig comfort en bijdragen aan optimale prestaties.

Zowel de kledingcollecties als de schoenencollecties zijn zeer uitgebreid waarbij items in vele kleuren beschikbaar zijn. Alle producten van het merk zijn van een goede kwaliteit waardoor ze een lange levensduur hebben.

 

Van Rijbroek advies

Wij geven je graag professioneel en goed advies en helpen met het maken van de juiste keuzes op sportgebied. Hulp nodig? Loop even binnen bij onze sportzaak, daar staan we iedere dag weer voor je klaar!

Mizuno
Sport
Mizuno
BIBA
Accessoires
BIBA