fbpx

BURKELY

Over dit merk

Over BURKELY en de collectie

Nieuw in ons assortiment; BURKELY. Dit tassenmerk maakt gebruik van het beste leer en de beste leermakers, om zo ook het beste eindproduct te leveren. Het merk is opgericht in 1988, maar de werkelijk geschiedenis gaat terug tot 1944. In dit jaar werd Horsten Lederwaren opgericht, het bedrijf dat uiteindelijk BURKELY opricht. Horsten Lederwaren is gespecialiseerd in leer en deze kennis en expertise is dan ook terug te vinden in de tassen. Dit is ook waar de tassen zo bekend om staan; haar kwalitatieve tassen en klein lederwaren. Daarnaast staat duurzaamheid voorop.

 

Duurzaamheid staat bij BURKELY altijd hoog in het vaandel. Er wordt enkel gebruik gemaakt van leer dat een bijproduct is van de voedselindustrie. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten bij de bewerking en kleuren van het leer. Het leer wat overblijft wordt gebruikt voor portemonnees, creditcardhouders, paspoorthouders en zelfs lipjes voor aan ritssluitingen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen en zo klein mogelijk houden.

 

De BURKELY tassencollectie bij Van Rijbroek bestaat uit cross-body tassen, clutches en handtassen. De tassen kenmerken zich door de combinatie van functionaliteit en stijl. Zo vind je voor iedere gelegenheid een passende tas gemaakt van de beste leersoorten. Een goed doordacht en tijdloos design, tassen voor every mood & moment. Dit in combinatie met de scherpe prijzen zorgt ervoor dat de tassen van dit toffe merk steeds populairder worden. De tassen vind je in onze Schoenenzaak.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

BURKELY
District
Damesmode
DISTRICT
Blackstone
Herenschoenen
BLACKSTONE