fbpx

Quotrell

Over dit merk

Over Quotrell en de collectie

Nieuw in onze herencollectie: Quotrell. Dit label is begonnen als fashionblog voor mannen, en is toen snel door ontwikkeld tot een kledingbrand. De oprichter heeft jarenlang in dienst van het leger gezeten en is bewust van het feit dat kleding niet alleen er goed uit moet zien, maar ook comfortabel en functioneel moet zijn. De collecties worden gemaakt van hoogwaardige stoffen.

 

Quotrell heeft trendy en casual kleding voor de zelfverzekerde man. De inspiratie komt uit de straten van Amsterdam en New York. De verbinding tussen deze twee steden zorgen voor één perfecte combinatie van hedendaagse en zelfverzekerde stijlen. De collecties bestaan uit comfy T-shirts, heerlijke tracksuits en hoodies met een groot logo voorop. De kleding kun je uitstekend met elkaar combineren, maar kan ook gecombineerd worden met andere collecties uit onze winkel. Mix and match is het motto van Quotrell.

 

Op zoek naar een alledaagse outfit voor mannen?  Dan is de kleding van dit comfy herenlabel wat voor jou. Kom langs in onze modezaak en bekijk de nieuwste collectie.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

QUOTRELL
Cruyff
Herenschoenen
Cruyff logo
NUKUS
Damesmode
NUKUS