Reset

Over dit merk

Over Reset

Reset is een modemerk opgericht in Nederland, dat zich voornamelijk specialiseert in bovenkleding. Klanten die kiezen voor actuele mode en trends kunnen hier zeker terecht. Ook bij Van Rijbroek beschikken wij over een mooie collectie van dit merk.

 

De collectie

De collectie van Reset bestaat voornamelijk uit stoere uitgewerkte jassen voor iedere buitendeurse activiteit. Voor iedere man en vrouw is er een geschikte jas, beschikbaar in diverse kleuren, stijlen en maten. Dat betekent dat er ook een mooie jas voor jou bij zal zitten.

De jassen bieden een ideale balans tussen comfort, verfijning en mode. Deze jassen zijn gemaakt van de mooiste materialen en hebben prachtige details. Daar houden wij van bij Van Rijbroek.

 

Van Rijbroek advies en service

Bij van Rijbroek staan we voor een klantgerichte service en professioneel advies. Bij van Rijbroek mode staat ons team altijd voor je klaar, stap gerust eens binnen!  De koffie en onze style coaches staan al voor je klaar. Daarnaast hebben wij ook een schoenenwinkel, zo kun je ook nog een mooie schoen bij de outfit uitzoeken.

Pearly King
Herenmode, Manley
pearly king
State of Art
Actual Casual, Herenmode