fbpx

Rinascimento

Over dit merk

Over Rinascimento en de collectie

Rinascimento staat voor Italiaanse schoonheid en klasse. De stijl is te omschrijven als een clash tussen sexy, klassiek, elegant en zeer stijlvol. Met liefde voor mode en passie voor elegante ontwerpen zijn de collecties van dit Italiaanse merk vervaardigd. Donkere kleuren worden eenvoudig gecombineerd met de meest uitzonderlijke details voor het ultieme effect. Deze stijlvolle smaak komt in ieder item direct naar voren.

 

De Rinascimento vrouw is onafhankelijk en zich bewust van haar ultieme vrouwelijkheid. Een sterke vrouw die streeft naar perfectie, met glamour en persoonlijkheid. Ze waardeert de hoge kwaliteit van het Italiaanse leer en de mooie stoffen. De bijzondere designs zullen iedere onafhankelijke vrouw aanspreken. Met opvallende details en sprekende kleuren zijn de outfits opmerkelijk en zeker niet te missen. Ieder item is uniek en met een bevlogen passie gemaakt.

 

De Italiaanse mode reflecteert een klassieke en feminiene uitstraling. Deze wordt verkregen door hoge kwaliteit stoffen en perfecte pasvormen. Binnen de collecties van Rinascimento wordt continue gebruik gemaakt van de meest unieke stoffen en materialen. De gehele productie is ook tegenwoordig nog in Italië gesitueerd. De ontwerpers staan dus dichtbij de ultieme inspiratiebron voor hun uitgesproken collecties. De Italiaanse mode zit volledig verweven in de uitzonderlijke ontwerpen en doet het beroemde ‘Made in Italy’ echt eer aan.

 

Mix en match de items van deze prachtige collectie en ga voor de ultieme uitstraling. Benieuwd naar de Rinascimento collectie? Kom langs in onze winkel.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Skechers
Damesschoenen, Herenschoenen, Kinderschoenen, Sport
Skechers