Scotch & Soda

Over dit merk

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda bestaat officieel al sinds de jaren 80, maar in 2001 maakte zij een nieuw begin. Zij maken unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. De kleding van dit modemerkĀ is rijk aan details en van een uitstekende kwaliteit. Misschien ken je Maison Scotch? Dat is namelijk het zusje van Scotch & Soda. De collecties van beide merken zijn dan ook met elkaar te vergelijken. Je ziet bij beide veel creativiteit en veel details in de kleding.

 

De ontwerpen

Het ontwerpbureau van dit bekende modemerk bevindt zich in de hoofdstad van het mooie Nederland, Amsterdam. De ontwerpen hebben een vintage tint en zitten vol met mooie details. Zelfs aan de binnenkant wordt een mooie afwerking niet vergeten. Voor trendy mannenkleding ben je bij dit mooie merkĀ dus aan het juiste adres!

 

Een mooi merk wat ontworpen wordt in Nederland. Hier zijn wij bij Van Rijbroek trots op. Daarnaast zijn wij gek op de kleding die zij maken en dragen en verkopen wij dit met veel plezier. Benieuwd naar wat wij bij Van Rijbroek te bieden hebben van het mooie merk Scotch & Soda? Kom gerust langs!

Superdry
Damesmode, Herenmode, Sport
Unisa
Damesschoenen