fbpx

Shabbies Amsterdam

Over dit merk

Over Shabbies Amsterdam en de collectie

Fred de la Bretonière is de ontwerper en grondlegger van de merken Shabbies Amsterdam en Fred de la Bretoniere. Het merk is ontstaan in 1970 en Shabbies Amsterdam bracht in 2004 een eerste collectie op de markt. Tegenwoordig bevat de collectie niet alleen laarzen maar ook sneakers, veterschoenen, espadrilles en stoere enkellaarsjes; geschikt voor ieder moment.

 

Dit trendy schoenenmerk gelooft in de kracht van iedere unieke vrouw en wil deze individualiteit in iedere vrouw naar boven brengen op een stoere en pure manier door iconische designs te ontwerpen met een stoere en pure look. De ontwerpen van zorgen ervoor dat de vrouw sterk in haar schoenen staat en zich stoer, zelfverzekerd en mooi voelt. Daarnaast onderstreept deze de sterke persoonlijkheid van de vrouw.

 

In alle ontwerpen is de liefde voor het schoenmakersambacht en een uitstekend oog voor detail terug te vinden. Door vast te houden aan het traditionele vakmanschap wordt elk ontwerp een uniek product. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste, en beste leersoorten om zo de puurheid in het product zoveel mogelijk te kunnen behouden. De jarenlange ervaring in het schoenmakers vak heeft er voor gezorgd dat je het vakmanschap beleeft in zijn puurste vorm en je de liefde voelt voor het ambacht in iedere schoen.

 

Benieuwd naar de nieuwe collectie van Shabbies Amsterdam? Kom langs in onze winkel.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

 

Maruti
Damesschoenen
Maruti
Berkelmans Schoenen
Herenschoenen
Berkelmans Schoenen