State of Art

Over dit merk

Over State of Art

Het huidige hoofdkantoor van State of Art is in 2012 in Lichtenvoorde geopend. Op exact dezelfde locatie is de familie Westerman in 1936 gestart met een brijatelier. Het merk werd hier in 1987 gestart. Het modemerk is onlosmakelijk verbonden met klassieke sportauto’s. Dat is namelijk waar mannen van houden, toch?

 

De collectie

In eerste instantie werd het merk bekend om zijn sweaters, inmiddels staat het merk voor mode voor alle momenten van de week. De passie voor stijlvolle modern-classics kleding in combinatie met de klassieke autosport valt al jaren in de smaak. Dit merken wij ook bij onze kledingwinkel.

Dit merk is een stijl statement waarbij de kledingstukken ideaal zijn voor mensen met een actieve levensstijl. De collectie kan omschreven worden als sportief, eigentijds en comfortabel. Het is een merk waarmee je veel kunt variëren.

 

Van Rijbroek service

Een klantgerichte en klantvriendelijke service vinden we bij van Rijbroek heel belangrijk. Op zoek naar jouw ideale State of Art outfit? We helpen je graag in onze kledingwinkel!

Reset
Damesmode, Herenmode
Vanguard
Actual Casual, Herenmode