fbpx

Superdry

Over dit merk

Over Superdry

Superdry is een spannend modern merk dat zich focust op producten van hoge kwaliteit die vintage americana en Japanse graphics combineren met een Britse stijl. Ze worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit, authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en aansluitende pasvormen met diverse stylings. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht en behoren internationale beroemdheden tot zijn volgelingen.

 

De collectie

Van Rijbroek heeft zowel voor de heren als dames een collectie van Superdry. Ook heeft Van Rijbroek enkele sportitems van dit merk. De collectie bestaat uit shirts, truien, broeken, vesten en meer. Veel items bestaan uit vrolijke kleuren en fijne stoffen. Kortom hele comfortabele en mooie kleding voor een mooie prijs! Dat is wat het merk zo mooi en uniek maakt.

Van Rijbroek service en advies

Klantgerichte service staat bij van Rijbroek hoog in het vaandel. Voor een professioneel advies kun je altijd terecht inĀ onze modewinkel. We helpen je graag in de keuze voor een (sport)item van Superdry! Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben van dit sportieve merk? Kom eens langs op onze sportafdeling!

Reebok
Sport
Rehab
Damesschoenen, Herenschoenen