Tramontana

Over dit merk

Over Tramontana

Tramontana is een vrouwenmodemerk opgericht in 1985 in Nederland. Naast meer dan 800 verkooppunten in Nederland wordt het merk ook verkocht in meer dan zes landen. Een redelijk groot vrouwenmodemerk dus. Vooral in Nederland is dit merk heel bekend.

 

De collectie

Tramontana ontwerpt voor de hedendaagse vrouw en voor iedere gelegenheid. Het herkenbare signatuur van het merk vormt een perfect melange tussen trends, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit. Dat is ook waar het merk voor staat en wat hen speciaal maakt.

De collecties bestaan uit kledingstukken die zich gemakkelijke laten combineren vanwege de verschillende kleuren, materialen en dessins. Met een outfit van dit merk is iedere vrouw verzekerd van een compliment! Dat is iets wat wij bij Van Rijbroek ook zeer belangrijk vinden. Iedere vrouw mag zich mooi voelen, daarnaast ben je natuurlijk extra mooi in een mooie outfit.

 

Van Rijbroek service

Klantgerichte service is bij van Rijbroek een belangrijk onderdeel. Dit uit zich onder meer in passend advies en gratis kleding vermaak. Kom gerust eens langs in onze kledingwinkel.

SuperTrash
Damesmode
Vero Moda
Damesmode