Vero Moda

Over dit merk

Over VERO MODA

Vero Moda is in 1987 opgericht om te voorzien in kwalitatieve, trendy kleding tegen zeer betaalbare prijzen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de grootste Europese modemerken voor jonge vrouwen. Er zijn vele winkels waar zij dit merk verkopen, ook wij bij Van Rijbroek bieden een mooie collectie van dit merk. Vaak is dit een andere collectie dan in de andere winkels.

 

Betaalbaar en veelzijdig

Het modemerk ontwerpt speciaal voor de modebewuste en zelfstandige jonge vrouw. Met de collectie van dit merk kunnen zij zich goed kleden en minder uitgeven. Niet alleen de prijs is heel fijn voor je portemonnee ook de kwaliteit is redelijk goed. Win-win situatie dus.

Naast betaalbaarheid wordt de collectie ook gekenmerkt door goede kwaliteit en inspirerende kleding. Naast de essentiƫle basisstukken biedt het merk ook begeerlijke items voor die ene speciale gelegenheid.

 

Van Rijbroek advies en service

Bij van Rijbroek bieden we een zeer klantgerichte service en elke dag professioneel advies. Op zoek naar de perfecte Vero Moda outfit? Kom naar van Rijbroek mode, wij helpen je graag!

Tramontana
Damesmode, Feminine
Weber Edition
Damesmode