fbpx

Vingino Kids

Over dit merk

Over Vingino Kids en de collectie

Je outfit maak je helemaal af met een paar super stylish schoenen uit de Vingino Kids collectie. Of je nu kiest voor stoere sneakers of trendy laarzen, dit kinderschoenen merk heeft het allemaal! De kinderschoenen zijn stuk voor stuk prachtige modellen die super comfortabel zitten en van super kwaliteit zijn. Ze geven de voeten van je kids de juiste ondersteuning en worden gemaakt van de beste materialen.

 

Lekker spelen, rennen, springen en stampen. De kinderschoenen van dit hippe merk zijn hiervoor gemaakt. Ze zijn uitgebreid getest, om zeker te weten dat jouw nieuwe schoenen maanden of zelfs jaren mee blijven gaan. Wat je er ook mee doet. Met een paar schoenen van Vingino weet je zeker dat je goed zit.

 

Bij Van Rijbroek Schoenen zeggen we: ‘Meten = weten en meten is tof’. Wij beschikken namelijk over computergestuurd meetapparatuur waarmee we zowel de lengte- als de breedtemaat van de voet meten. Dit is enorm handig aangezien kindervoeten (vaak) hard groeien.  Voor een eerlijk, goed en gratis (meet)advies kom gerust langs in onze schoenenwinkel aan de Kerkstraat in het Brabantse Boekel. De ranja en wat lekkers staan klaar voor de kids.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Vingino kids
Colourful Rebel
Damesmode
COLOURFUL REBEL lofo
BURKELY
Accessoires
BURKELY