fbpx
Movienight

Movienight

Ticket to the Movienight

Kon je vorige week niet meekijken naar onze Online Fashionshow? Dan is dit je kans! Bekijk de volledige modeshow onderaan deze pagina. Deze keer is de modeshow in een iets andere setting dan dat je van ons gewend bent, maar net zo leuk en inspirerend. Onze Van Rijbroek modellen laten jullie de nieuwste trends, kleuren en prints zien in drie thema’s: Keep it cool, Birds of Paradise en Best of all cultures.

 

Bestelformulier 

Wil je graag iets bestellen uit de modeshow? Houdt dan het bestelformulier erbij, klik hier om deze te downloaden. Elk model in de show heeft een setnummer, die onderin beeld zal verschijnen. Op het formulier wordt bij elke set per item aangegeven wat deze kost. Wil je graag een item bestellen/komen passen in onze winkel? Vul dan jouw maat in op het bestelformulier. Op het einde van de show maak foto’s van het bestelformulier en stuur je deze door naar marketing@van-rijbroek.nl of app deze naar 0492-322595.

 

Graag de items die je hebt gezien in de show komen passen in onze winkel? Reserveer dan hier jouw tijdslot:

 

Ga er klaar voor zitten met een heerlijk wijntje en wat snacks, want wij kunnen niet wachten om jullie onze nieuwste voorjaarscollectie te laten zien! Je kunt de video op elk moment even pauzeren of even terugspoelen als je iets niet goed hebt gezien.

 

Veel kijk plezier!

 

Team Van Rijbroek

Maak een afspraak!

Heb je zin om te shoppen door het zien van onze modeshow? Of wil je graag de nieuwe collectie komen bewonderen? Reserveer dan jouw tijdslot telefonisch of online: https://www.vanrijbroekmode.nl/maak-hier-een-afspraak/