fbpx
Persoonlijk stijladvies

Stijladvies

Persoonlijk stijladvies bij Van Rijbroek

Kan je garderobe wel een update gebruiken? Of weet je simpelweg niet meer wat je aan moet trekken? Misschien heb je wel een outfit nodig voor een speciale gelegenheid? Wat de reden ook is, maak een afspraak voor een persoonlijk stijladvies bij Van Rijbroek in Boekel.

Persoonlijke aandacht voor jou

Wij vinden het belangrijk dat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Tijdens het persoonlijk stijladvies is onze volledige aandacht gericht op jou. We kijken naar welke items het beste bij jouw figuur passen waardoor jouw sterke punten worden benadrukt. We creëren samen met jou een persoonlijke kledingstijl die bij je past, waar jij je goed bij voelt. Onze personal shopper laat je kennis maken met de laatste trends op het gebied van mode en onze welbekende merken. Ons doel is ervoor zorgen dat je weer zelfverzekerd de deur uit gaat met een grote glimlach!

Een afspraak maken?

Geïnteresseerd in een persoonlijk stijladvies door één van onze personal shoppers? Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken. Van dinsdag tot zaterdag kun je bij Van Rijbroek Mode terecht voor personal shopping. Een aanvraag voor een persoonlijk stijladvies is kosteloos, duurt 2 uur en is ook mogelijk in groepsverband (max. 4 personen). Na het invullen van het onderstaande formulier, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om samen een afspraak in te plannen.

In onze ruime winkel hebben wij een uitgebreide collectie trendy merken met volop keuze en mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

 • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
 • Een leuke ochtend of middag voor jou en je vriendinnen
 • Modeadvies op een tijdstip die jou uitkomt
 • Afsluiten met een drankje en hapje
Maak een afspraak

  Naam en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Adresgegevens (adres, postcode en woonplaats)

  Voorkeur datum en tijdstip

  Ik ga akkoord met het privacy beleid van Van Rijbroek.