fbpx

Blog: 3 manieren om een simpele trui net wat minder saai te maken

Blog: 3 manieren om een simpele trui net wat minder saai te maken

Vind je alleen een trui net wat te saai? Er zijn drie manieren waarop jij je trui minder saai maakt, hier is slechts één ander kledingstuk voor nodig. Door de volgende drie tips hoeft een trui nooit meer saai te zijn!

Trui + blouse

Blousjes die je nooit meer aan doet? Niet weggooien! Deze kan er namelijk voor zorgen dat jou trui een stuk minder saai is. Simpelweg door een blouse onder je trui te dragen creëer je een classy look. Of het nu een blouse is met een printje, spijker of een effen kleur. Alle combinaties zijn mogelijk!

Trui + shirt

Een wat langer shirt combineren met een trui. Klinkt lekker makkelijk toch? Is het ook! Door een wat langer shirt onder je trui te dragen creëer je een stoere look. Denk hierbij aan een effen shirt in een niet opvallende kleur, bijvoorbeeld: zwart, wit, zandkleur en grijs. Naast deze kleuren kun je hiermee de trendkleuren groen en bordeaux rood laten terugkomen in je outfit.

Trui + colbert

Een kledingstuk wat bij (bijna) geen een man ontbreek in de garderobe, de colbert! Ook deze zorgt ervoor dat je trui niet saai is. Door de colbert over je trui te dragen word je outfit ineens een stuk chiquer. Zowel een mouwloze als een colbert met mouwen staat leuk over een trui.

Zoals je ziet hoeft een modieuze outfit creëren helemaal niet zo moeilijk te zijn!

collage-trui