fbpx
Schoenen

Schoenen

De basis van een modieuze outfit zijn de schoenen. Naast dat ze modieus moeten zijn is het ook belangrijk dat ze comfortabel lopen. Bij Van Rijbroek vind je een ruime collectie aan modieuze schoenen die ook nog eens comfortabel lopen, wat wil je nog meer? Bij Van Rijbroek vind je damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen, dus gezellig een dagje shoppen met het hele gezin? Dat kan ik onze winkels!

 

 

De voordelen van Van Rijbroek

Al 50 jaar is onze schoenenwinkel in Boekel een begrip in de regio. Wij zorgen ervoor met ons ruime assortiment en goede service dat er altijd wat voor je bij zit. Shoppen bij Van Rijbroek heeft dan ook een aantal voordelen. Want naast dat je bij ons een ruime collectie aan comfortabele en modieuze schoenen vindt, bieden wij nog vele voordelen meer:

 

  • Schoenmakerij aanwezig
  • Een computergestuurd meetapparatuur aanwezig
  • Schoenen voor het hele gezin
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Keuze uit meer dan 50 verschillende merken
  • Vele schoenen geschikt voor je eigen steunzolen
  • Altijd deskundig en eerlijk advies
  • 300 m² winkelruimte
schoenenwinkel

Schoenen voor hele het gezin

Bij Van Rijbroek vind je schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. Ideaal voor een uitstapje met het hele gezin. Wij vinden het belangrijk dat je de deur uit gaat met een schoen die ook echt bij jou en je voet past. Een goede en eerlijke service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.3

 

Ook beschikt onze winkel over een eigen schoenmakerij waar kleine aanpassingen worden gedaan om jouw schoenen perfect te laten passen. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor reparaties aan de schoen.

 

Voor de kinderen beschikken wij over een computergestuurd meetapparatuur, hiermee kunnen wij zowel de lengte- als de breedtemaat van de voet meten. Het is belangrijk dat kinderen de juiste maat dragen, zij geven dit zelf namelijk niet altijd of vaak te laat aan. Dit komt doordat de voeten van kinderen naar de schoen toe groeien, het regelmatig op laten meten van de voeten is dus erg belangrijk.

 

Benieuwd naar onze schoenenwinkel of modezaak en de collectie van dit moment? Kom eens langs bij Van Rijbroek in Boekel, de koffie en ranja staat al klaar!

    Sorry, er zijn geen overeenkomsten met jouw selectie