fbpx
Over ons

Over Van Rijbroek

Over van Rijbroek Schoenen, Mode & Sport

Van Rijbroek Schoenen, Mode & Sport is gevestigd in het Brabantse Boekel. Van Rijbroek is een familiebedrijf, wat begon met een schoenenzaak in 1963. Jaren later, in 1986, is daar mode en sportzaak aan toegevoegd. Inmiddels 55 jaar verder bestaat het bedrijf uit twee prachtige zaken: van Rijbroek Schoenen en van Rijbroek Mode & Sport.

Van Rijbroek Schoenen

Van Rijbroek Schoenen

Onze schoenenzaak is gevestigd aan Kerkstraat 44. Naast een ruime collectie dames- en herenschoenen hebben wij ook een uitgebreide collectie kinderschoenen.  Bij Van Rijbroek Schoenen bieden we trendy schoenen, van een goede kwaliteit met bijpassende service. Met een winkelruimte van 300m2 is er voor ieder wat wils! Klik hier voor meer informatie over onze schoenenzaak.

 

Kerkstraat 44
5427 BE Boekel
Tel. 0492-321772
info@van-rijbroek.nl

Van Rijbroek Mode

Van Rijbroek Mode & Sport
Onze inspirerende modewinkel is te vinden aan Kerkstraat 29 met een ruim aanbod in dames en herenmode. Op dit adres is ook onze sportzaak gevestigd. Hier vind je alle sportkleding, sportschoenen en sportattributen voor jouw sportcarrière. Van Rijbroek Mode & Sport heeft met een omvang van 1000 m2 voldoende in huis om jou te bieden wat je zoekt! Klik hier voor meer informatie over onze modezaak of klik hier voor meer informatie over onze sportzaak.

 

Kerkstraat 29
5427 BB Boekel
Tel. 0492-322595
info@van-rijbroek.nl

Klantenkaart

 

Een klantenkaart bij van Rijbroek biedt vele voordelen, zoals een spaarsysteem. Benieuwd naar de voorwaarden?

Meer info