fbpx
Sport

Sport

Alles wat je nodig hebt voor jouw sportcarrière in één winkel, ideaal toch? Onze sportzaak in Boekel biedt sportkleding, sportschoenen en sportartikelen en is gespecialiseerd in run, veld- en zaalsporten.

Van Rijbroek Sport
Van Rijbroek Sport

Assortiment

Van Rijbroek Sport biedt een ruime keuze in kleding, schoenen en accessoires van verschillende topmerken in de categorieën voetbal, hockey, tennis, handbal, korfbal, volleybal, fitness, hardlopen, wandelen en darts. Wij verkopen topmerken, zoals: Li-Ning, Hummel, Sjeng, Brabo, Asics, Nike en Adidas. Klik hier voor al onze sportmerken.

Advies en service

Goede schoenen, fijne kleding en sportartikelen van een goede kwaliteit zijn enorm belangrijk voor het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze zodat je lang geniet van je aankoop. Van Rijbroek Sport staat dan ook bekend om onze professionele adviezen en klantgerichte service. Bij ons kun je ook terecht voor het bespannen van je tennisracket.

Teamkleding

Als sportteam wil je graag goed en professioneel op het veld of in de zaal verschijnen. Dit lukt zeker met mooi bedrukte teamkleding. Ook hiervoor kun je bij Van Rijbroek Sport terecht. Klik hier voor meer informatie over teamkleding en/of het bedrukken van teamkleding.

    Sorry, er zijn geen overeenkomsten met jouw selectie

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Je bent van harte welkom in onze sportzaak aan de Kerkstraat in Boekel. Heb je vragen? Loop gerust eens binnen of neem telefonisch contact op: 0492-322595.