fbpx
Clubs en verenigingen

Clubs en verenigingen

Ook voor teamkleding en het bedrukken van (bedrijfs)kleding ben je bij Van Rijbroek aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het voorzien van een totaal assortiment voor jouw club/vereniging/bedrijf.

Teamkleding

Teamkleding is essentieel voor de professionele uitstraling van je sportteam. Wij bieden een ruime keuze aan teamkleding van merken zoals Hummel, [merken] voor verschillende sporten. Denk hierbij aan shirts, shorts, sokken, trainingspakken, truien/tops, jassen, polo’s en tassen. Wij hebben verschillende boeken met diverse modellen en leveren passhirts aan voor de juiste maat.

Bedrijfskleding

Zit je erover na te denken om je bedrijfskleding te laten bedrukken? Bij Van Rijbroek ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij bedrukken verschillende bedrijfskleding zoals T-shirts, polo’s, broeken, pakken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die er voor jouw club, vereniging of bedrijf zijn? Of wil je meer informatie over teamkleding voor een sport? Of wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan. Bel naar 0492-322595 of loop even binnen. We kijken graag met je welke mogelijkheden er zijn voor jouw club of vereniging.

Alle merken
    Sorry, no posts matched your criteria.