fbpx

Blog: Josh V trends 2017

Blog: Josh V trends 2017

Hoi allemaal, leuk dat jullie lezen.

Maandag 27 juni werd ik gebeld door Fauve, met de vraag hoe is het en wanneer ging je ook alweer op vakantie?

Wauw, niet verwacht dat ik de vraag kreeg of ik zin had om samen met mijn collega Jolien op maandag 4 juli naar de fashion show te gaan van Josh V. Ik stond natuurlijk te springen en antwoordde natuurlijk met JA!!

Al helemaal omdat ik eigenlijk pas in augustus begin met werken vond ik dit helemaal geweldig.

Een weekje later was het zover, ons klaargemaakt en om 18.00 reden we samen naar Amsterdam.

Gelukkig een makkelijke weg om te rijden en we waren er volgens ons gevoel ook heel snel! We werden geleid naar de parkeerplaatsen, alles stond netjes aangegeven en er stonden verkeersregelaars die ons de juiste weg in stuurde.

Parkeren was zo gedaan en we stonden erg dichtbij het gebouw. We waren nog een beetje vroeg dus hebben even moeten wachten. We stonden voor het gebouw van Josh V er stond al wel een rij.

Om 19.30 gingen de deuren open en mochten we naar binnen. Binnen zag het er geweldig uit, we werden ontvangen met een glaasje champagne en mochten samen op de foto. Er stonden 2 zilveren ballonnen met de letter J en V en een foto wand vol met Josh V de naam zelf. We liepen naar boven en daar keken we onze ogen uit, fotograven, muziek, bar, heel veel stoeltjes en kleding hing er overal. Het was nog niet zo druk dus we besloten natuurlijk om vooraan te gaan zitten, dan konden we alles goed zien. De show begon iets na 20.00 en ondertussen kregen we drinken aangeboden. Goed verzorgd allemaal!!

Iets na 20.00 begon de show en Anouk Smulders kwam het presenteren. Josh werd hartelijk ontvangen met groot applaus. Ze deed zelf nog een woordje maar al snel kwamen de modellen tevoorschijn. Wij hebben natuurlijk zoveel mogelijk foto’s gemaakt van de collectie, wauw!!

Er zitten echt erg mooie dingen bij, Josh heeft haar inspiratie uit 1 foto van een vlinder gehaald, overal op de spiegels waren ook vlindertjes geplakt. Lichtblauw, spijker, oud rose en ecru zijn vooral de kleuren die ze in de collectie heeft gebruikt.

De show duurde ongeveer een 3 kwartier en daarna was de afterparty. De DJ was weer aan het draaien en er was een bar van disaronno, wij hebben daar natuurlijk we een lekker drankje gehaald. Ook kwamen ze rond met verschillende lekkere hapjes. We hebben ook nog even door de nieuwe collectie geneusd en veel foto’s gemaakt.

Het was echt super gaaf om hier bij te zijn en Jolien en ik hebben een top avond gehad!!

Groetjes en bedankt voor het lezen,

Lindsey

 

Josh Vjosh-v 1