fbpx

Blog Over-Knee-Boots

Blog Over-Knee-Boots

Over-Knee-Boots

Ze zijn niet te missen dit jaar,  de over-knee-boots! Een van de grootste trends op gebied van schoenen dit najaar. De laarzen lijken wel dé perfecte winterschoen. Ze houden namelijk je benen warm, zijn classy en ook nog eens heel comfortabel! Bij ons in de winkel vind je een prachtig paar over-knee-boots van het merk SPM. Om niet een té sexy look te creëren is het belangrijk de laarzen goed te combineren. Er zijn twee manieren waarop de over-knee-boots gedragen worden, namelijk:

Onder een jurk of rok

De suède laarzen zijn al sexy op zich, breng daarom contrast aan in je outfit. Een leren rok of een naveltruitje maakt je look vaak net iets té sexy. Dit is waarschijnlijk niet wat je wilt. Kies daarom eerder voor een rok of jurk in een ander stof dan leer. Wat ook heel erg gaaf is om boven de laarzen te dragen is een oversized trui die je draagt als jurk. Met de juiste combinatie geven de over-knee-boots van SPM een classy look!

Over een skinny jeans

Met het dragen van de over-knee-boots over een skinny jeans speel je op save! Dit kan namelijk nooit mis gaan. Met een nette blouse of blazer creëer je een mooie classy outfit! Natuurlijk kan je er ook een sexy topje op dragen, maar let er op dat het niet té sexy wordt! De combinatie met een skinny jeans is de veiligste manier om de over-knee-boots van SPM te dragen maar zeker niet de saaiste!

foto-blog-over-knee-bootsz