fbpx

De Nikkie Fashionshow

De Nikkie Fashionshow

Ik weet het nog goed dat m’n collega Joke (nog voordat Fauve het zelf kon zeggen tegen me) tegen me zei: “heb je het al gehoord?!” “Wij mogen naar de Nikkie show!” Ik stond te springen in de winkel dat ik hier naartoe mocht! Heb er een hele maand naar toegeleefd.

Toen was het eindelijk dinsdag 5 januari, eerder uit school en snel snel om 18:30 uur werd ik opgehaald door Joke. We zaten in de auto en reden gezellig naar Ridderkerk. We moesten een eind rijden maar de navigatie leidde ons de weg.Eenmaal aangekomen op zoek naar een parkeerplek wat lastig was in een smalle straat waar alle auto’s achter elkaar geparkeerd stonden. Maar wat was het gaaf het hele gebouw was door paarse lampen opgelicht. Dit was al een hele beleving op zich. Ik had m’n camera al paraat om mooie beelden te schieten.

Het was ongeveer 20:00 uur. We werken ontvangen met een lekker glaasje prosecco en natuurlijk Nikkie’s lievelingseten sushi! Er stond een dj’s te draaien en het was er geweldig aangekleed, zoals je hieronder ziet in echte winterse sferen. We keken onze ogen uit naar mensen die zich helemaal in de haar en make-up hebben laten zetten voor deze show! Uiteindelijk stelde ik voor aan Joke om een beetje vooraan te gaan staan zodat we als een van de eerste binnen waren en een goed plekje hadden. Dit was een goed idee want we zaten op de 3e rij. De eerste rij was natuurlijk gereserveerd voor BN’ers ,familie en vrienden van Nikkie. Alle paparazzi stond al klaar en toen kwamen onder andere Fred van Leer en Wendy van Dijk binnen. Ze zaten recht voor me!

Rond 21:00 uur startte de show en ik heb bijna alle nieuwe items vastgelegd met mijn camera. De nieuwe kleuren voor de herfst/wintercollectie 2016 zijn olijfgroen, kobaltblauw, een beetje vervaagd rood, zwart en ja zelfs wit! Daar stonden Joke en ik ook van te kijken! Rond 21:30 uur was het alweer voorbij helaas en toen begon de afterparty met een optreden van Glennis Grace.

Al met al was het een super verzorgde avond en Joke en ik hebben het heel gezellig gehad!

DSC_0108 12510263_960283024063897_5758565217734299673_n