fbpx

Jolien is GESLAAGD!

Jolien is geslaagd

Jolien is GESLAAGD!

Afgelopen 7 maart is onze assistent store coach Jolien geslaagd voor de opleiding Fashion Management aan de Cube.

Jolien is in maart 2016 gestart met het traineeship aan de Cube. Het traineeship is een werk-leertraject, dit betekent school in combinatie met een baan met verantwoordelijkheden, doelstellingen en resultaatsverplichting. Aangezien de veranderingen in de mode branche vragen om meer kennis, kunde en een goed werk- en denkniveau zodat wij ons goed kunnen aanpassen aan de veranderingen.
Deze kennis en kunde heeft Jolien bij Cube geleerd en toegepast bij ons als assistent store coach.

We hebben Jolien gevraagd wat zij van de opleiding vond. Hierop reageerde ze dat zij het een hele leuke en interessante traineeship vond en er erg veel van heeft geleerd. Natuurlijk heeft zij gedurende de opleiding al veel van wat ze heeft geleerd toegepast binnen Van Rijbroek. Nog steeds past zij haar kennis en kunde iedere dag met veel plezier toe binnen Van Rijbroek.

De nieuwe kennis en technieken in de modebranche worden op dit moment door Fauve en Jolien toegepast binnen onze organisatie. Wij willen blijven groeien en volledig meegaan met veranderingen. Jolien is van haar rol assistent store coach doorgegroeid naar de functie store coach en runt vanaf april 2017 deels zelfstandig de modezaak.

Jolien, succes met deze nieuwe uitdaging!

 

Jolien is geslaagd