fbpx

BIBA

Over dit merk

Over BIBA

BIBA is een van origine Nederlandse groothandel in trendy zilveren sieraden, gestart in 2000. De collecties bestaan uit armbanden, ringen, oorbellen en kettingen.

 

BIBA accessoires zijn trendy en modieus

Het succes van de accessoires is te danken aan jarenlange ervaring en het hebben van een goede kijk op de laatste trends wat betreft mode en sieraden. Het concept waarbij gefocust wordt op trendy zilveren sieraden met een hoog fashion-gehalte is een schot in de roos.

Het merk gelooft in de kracht van kleine ondernemers en let daarbij op mensen met passie en bevlogenheid. Fijne mensen met hart voor hun zaak en voor hun klanten. De producten kunnen alleen via geselecteerde retailers gekocht worden, zoals van Rijbroek. Naast sieraden van dit merk verkopen wij meerdere merken sieraden. Neem eens een kijkje, de koffie staat al voor je klaar!

 

Van Rijbroek advies en service

Bij van Rijbroek vinden we een goed advies en klantgerichte service enorm belangrijk. Dit bieden wij dan ook iedere dag! Benieuwd naar onze collectie sieraden? Loop eens binnen van Rijbroek mode!
FW15_16-P-9062

NIKE
Sport
Nike
Red-Rag
Damesschoenen
RED-RAG