Brabo

Over dit merk

Over Brabo

Brabo is een van origine Nederlands merk, gespecialiseerd in hockey. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in het Noord-Hollandse Naarden. Met kantoren in 10 verschillende landen worden de producten inmiddels wereldwijd verkocht. Ook wij verkopen het merk.

 

Brabo hockey is compleet

De ambitie van het merk is en blijft goed, beter, best! Om te blijven innoveren werken ze goed samen met verschillende topspelers in de hockeywereld, zoals Margot van Geffen en Jelle Galema. Zij bieden zowel vooruitstrevende als traditionele designs, zodat er voor iedere hockeyliefhebber wat wils is!

De hockeysticks zijn er in verschillende series, die elk hun eigen kracht hebben. De meest innovatieve serie, Textreme, waarbij de technieken rechtstreeks uit Formule 1 laboratoria komen. Naast hockeysticks bieden ze echter nog veel meer, Brabo collecties zijn enorm uitgebreid en bieden alle producten van A tot Z voor iedere hockeyer!

 

Van Rijbroek vakmanschap

Goede sportattributen en sportschoenen zijn belangrijk voor een goede sportervaring. We adviseren je graag in de keuze voor goede sportspullen. Dus kun jij nog wel een nieuwe hockeystick gebruiken? Kom dan eens langs in onze winkel, wij helpen je graag!

Asics
Sport
Asics
Hummel
Sport
Hummel