fbpx

Colourful Rebel

Over dit merk

Colourful Rebel is een Nederlands modemerk dat in 2013 is opgericht door twee broers, Bas en Frank van de Wiel. Het merk staat bekend om zijn levendige en gedurfde ontwerpen en richt zicht op jonge vrouwen die op zoek zijn naar kleding met een eigentijdse en rebelse uitstraling. Het concept van dit merk draait om het vieren van individualiteit en authenticiteit. De items hebben opvallende prints, speelse graphics en unieke details. Het collectie bestaat uit T-shirts, sweaters, hoodies, jassen, broeken en jurken.

 

Naast het ontwerpen van trendy kledingstukken, streeft Colourful Rebel ernaar om duurzame en ethische keuzes te maken in het productieproces. Het merk werkt samen met fabrikanten die zich inzetten voor verantwoorde productiemethoden en materialen van hoge kwaliteit gebruiken. Het merk blijft evolueren en innoveren, terwijl het trouw blijft aan zijn roots van creativiteit, kleur en rebellie.

 

Ga jij voor een stijlvolle, maar tikkeltje rebelse look? Dan is de kleding van trendy fashionlabel wat voor jou. Kom langs bij Van Rijbroek in Boekel en ontdek de nieuwste collectie.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

OPUS
Damesmode
OPUS
District
Damesmode