fbpx

G-Star

Over dit merk

Over G-Star en de collectie

Terug van weggeweest in onze collectie; G-Star! Het Nederlandse label is in 1989 opgericht en is snel een internationaal succes geworden. Het is wereldwijd bekend en heeft winkels in onder meer New York, Toyko en Amsterdam.

 

Sinds de oprichting staat het thema ‘denim’ centraal. Hoogstaand vakmanschap wordt toegepast om streatweer te ontwerpen en produceren. Onbehandeld denim wordt omgetoverd in een draagbaar materiaal waar iedereen graag in gezien wordt. Met diverse wassingen en andere behandelingen wordt de natuurlijke schoonheid van dit materiaal benadrukt. Door slijtageplekken aan te brengen, krijgen de kledingstukken niet alleen opvallende textuur, maar ook een geschiedenis. Deze grondstof, het denim, is natuurlijk alleen het beginpunt. Aan de silhouetten van de kledingstukken wordt minstens net zoveel aandacht geschonken. Zo wordt elk item ontwikkeld vanuit een driedimensionaal ontwerp. Dit heeft zeer populaire collecties als resultaat. Er zijn oneindig veel jeans, voor iedere smaak en stijl heeft G-Star een spijkerbroek.

 

Maak je nieuwe look af met een stoere jeans van dit denimlabel. Kom langs in onze modezaak en bekijk de nieuwste collectie.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

g-star
Airforce
Damesmode
Airforce logo
&Co Woman
Damesmode
&Co Woman