fbpx

G-Star

Over dit merk

G-Star RAW is een Nederlands modemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn innovatieve denimcollecties en urban streetwear. Het merk werd opgericht in 1989 door Jos van Tilburg in Amsterdam onder de naam ‘Gap Star’, maar later werd het omgedoopt tot G-Star RAW. Het staat bekend om zijn experimentele benadering van denim, waarbij traditionele denimstijlen worden gecombineerd met avant-gardistische ontwerpen en geavanceerde fabricagetechnieken.

 

G-Star RAW heeft een sterke focus op duurzaamheid en verantwoorde productie. Het merk heeft zich gecommitteerd aan het ontwikkelen van duurzame materialen en productieprocessen, en werkt aan het verminderen van de milieu-impact van de mode-industrie. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen, en het implementeren van waterbesparende technologieën in de productie.

 

G-Star RAW wordt wereldwijd verkocht. Met zijn vernieuwende benadering van denim en streetwear blijft het een toonaangevend jeansmerk in de mode-industrie. Er zijn oneindig veel jeans, voor iedere smaak en stijl heeft G-Star een spijkerbroek. Kom langs bij Van Rijbroek in Boekel en ontdek de jeanscollectie. Wij hebben een jeans voor dames en heren.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Airforce
Damesmode
Airforce logo
&Co Woman
Damesmode
&Co Woman