Meyer

Over dit merk

Over Meyer

Meyer is een van origine Duits merk, opgericht door een jong team Duitse ontwerpers. Inmiddels worden zij wereldwijd geloofd, wat resulteerde in bestellingen van over de hele wereld. Ook wij bij Van Rijbroek verkopen een ruime collectie aan Meyer items. Benieuwd? Je leest hieronder meer over de collectie.

 

Trendy en moderne herenmode

Pantalons, oftewel lange broeken, zijn het hoofdingrediënt van de herencollecties. Deze artikelen nemen al lange tijd een zeer belangrijke plaats in binnen de mode, gezien de langste geschiedenis.

Naast de enorme functionaliteit worden pantalons ook steeds meer gezien als trendy kledingstukken. De broeken bieden de perfecte combinatie van klassieke broeken met een modern tintje. Want af en toe moet je er klassiek bijlopen, dus zo’n broek mag niet missen in je garderobe.

 

Van Rijbroek service

Een klantvriendelijke service is kenmerkend voor van Rijbroek. Wij bieden je deze service graag aan, kom je langs in onze kledingwinkel? Wij helpen je graag met het uitzoeken van een nieuwe outfit, de koffie staat al voor je klaar.

Kultivate
Herenmode, Trend
No Excess
Herenmode, Manley