Mizuno

Over dit merk

Over Mizuno

Mizuno is in eerste instantie opgericht in 1906 als de Brothers Ltd in Japan. Dat is een winkel die westerse producten verkocht, waaronder honkballen. Inmiddels richt het merk zich op zowel honkbal, golf, judo als op binnensporten en hardloopschoenen.

 

De collectie

Dit merk ziet het uitoefenen van sport als zeer belangrijk voor mensen die een welvarende en comfortabele levensstijl willen. Door het fabriceren van betere sportartikelen dankzij vooruitstrevende technieken wil het merk bijdragen aan de maatschappij.

Naast het ontwikkelen en produceren van betere sportartikelen doet het merk meer. Het draagt ook bij aan de promotie en ontwikkeling van sporten zelf. Door dit onder de aandacht te brengen, en te houden, wil het merk ook de gehele maatschappij verbeteren.

 

Van Rijbroek vakmanschap

Goede sportartikelen zijn uitermate belangrijk voor het behalen van de gewilde sportieve doelstellingen. Bij van Rijbroek adviseren we je graag om het beste uit jezelf te kunnen halen. Benieuwd naar onze sportcollectie? Loop eens binnen in onze sportzaak!

Lowa
Sport
lowa
NIKE
Sport
NIKE