fbpx

NIKKIE

Over dit merk

Over NIKKIE

NIKKIE is een relatief en verjongend Nederlands modemerk, opgericht in 2011. Het merk is een van de snelst groeiende Nederlandse modemerken. Zowel nationaal als internationaal gaat Nikkie als een speer. Het merk is dan ook niet meer weg te denken uit de modebranche. Wij zijn dan ook heel trots dat wij dit mooie merk verkopen in de winkel.

 

De collectie

Het modemerk reflecteert de persoonlijke vrouwelijke, sexy en edgy stijl van oprichtster Nikkie Plessen. De kracht van het merk ligt in de luxe collectie, gemaakt uit luxe materialen, met betaalbare prijzen.

De collectie bevat kleding voor ieder aspect van het leven van een moderne vrouw. Van comfortabele alledaagse kleding tot unieke stukken voor speciale gelegenheden. De stukken zijn allemaal zo ontworpen dat combineren heel gemakkelijk is. Zo kun je op verschillende manieren leuke sets maken.

Van Rijbroek service en advies

Van Rijbroek wordt gekenmerkt door een klantgerichte service en professioneel advies. Ben je op zoek naar een complete outfit? Neem eens een kijkje in onze modewinkel. Wij bieden kleding van verschillende moderne merken, er zit vast iets voor jou bij! Wij helpen je graag aan een mooie nieuwe outfit die perfect bij je past.

Tamaris
Damesschoenen
LTB Jeans
LTB