fbpx

Tramontana

Over dit merk

Over Tramontana en de collectie

Tramontana is een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Sterke basics met echte eyecatchers. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm. Met veel passie en plezier worden er elk jaar vier onderscheidende en eigenzinnige collecties ontworpen. Vrouwelijke silhouetten met een twist met verrassende details en prints. Dit natuurlijk allemaal gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met een perfecte pasvorm.

 

Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien. Het modemerk heeft als missie jou te verzekeren van een compliment. Om je te laten stralen en je goed te laten voelen in wat je draagt.

 

Wil jij ook verzekerd zijn van complimenten? Kom dan langs in onze winkel en bewonder de mooie collectie van Tramontana.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Penn&Ink
YAYA
Damesmode
YAYA