fbpx

Personal shoppen bij Van Rijbroek

Met extra aandacht shoppen op afspraak…

Onze personal shoppers helpen je graag

Zoek je een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, een nieuwe baan of het nieuwe modeseizoen? Of ben je toe aan een geheel nieuwe look? Wat de reden ook is, onze personal shoppers staan graag voor je klaar. Met extra aandacht, leuk én gemakkelijk shoppen!

 

Van afspraak tot nieuwe look

Tijdens het persoonlijk shoppen draait het vanaf het eerste moment om aandacht, persoonlijk contact en individuele adviezen. Van afspraak tot nieuwe look, ontdek onze aanpak en laat je verrassen door items waar je nooit aan had gedacht. Boek nu!

 

  • Het beste persoonlijke stijl-advies en 100% aandacht;
  • Verrassende combinaties met een kledingstijl die bij jou past;
  • Ontspannen shoppen, want wij nemen het zoeken uit handen.
BOEK NU>
Kom je er niet uit? Bel ons gerust op 0492-322595

Afspraak maken

Je vult online het formulier in en geeft hierin je voorkeuren door. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om een Personal Shopping-sessie in te plannen op een moment dat jou het beste uitkomt.

 

Wat houdt personal shoppen bij Van Rijbroek in?

Tijdens de Personal Shopping-sessie wordt je verwelkomd met koffie met wat lekkers door onze personal shopper. Zij luistert naar jouw wensen en kijkt met jou waar jij naar op zoek bent. Samen gaan jullie in de winkel op ontdekkingstocht. Je past kledingstukken en krijgt persoonlijk advies. Zo vind je de outfit die bij jou past. En die je misschien wel blij verrast!

BOEK NU>