fbpx

Modeshow & Diploma Fauve

Modeshow & Diploma Fauve

Hee jij daar!
Wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn blog te lezen.

 

Mijn naam is Wytske van Megen en in februari ben ik gestart met mijn stage op het kantoor bij
Van Rijbroek. En wat is het toch heerlijk om de dag te beginnen met dit zonnige weer! Iedere ochtend loop ik naar de bushalte om vanuit Uden naar Boekel te komen. Ik neem de eerste zonnestralen en de lekkere zomerse lucht in mij op. Hierdoor stap ik met veel energie de bus in voor een dag stage bij Van Rijbroek.

 

Toen ik met mijn stage begon kon ik gelijk al goed aan de slag, want de Fashionshow moest georganiseerd worden!                 Voor de fashionshow moest er een hoop geregeld worden, denk bijvoorbeeld aan modellen regelen, de opbouw van de catwalk en natuurlijk de promotie van het evenement. Op 2 en 3 maart was het dan zover, de Fashionshows. En als je het aan mij vraagt waren die zeer geslaagd! Tijdens de modeshow zijn de trends voor de lente en zomer kenbaar gemaakt middels een paar thema’s;

 

Get Sporty:

In deze trend staan sportieve items, materialen en accessoires casual gedragen worden centraal. Strepen zijn de print in Get Sporty deze zien we terug in jurken, aan de zijkant van broeken en over de mouw van een vest of shirt.

 

Lovely Summer:

Soepel licht en elegant: deze woorden zijn de kern voor dit thema. Luchtige tops, vrouwelijke jurkjes en klokrokken. De grote hoed past perfect in dit thema en geeft net dat beetje extra. Voor de heren is er de nonchalante look die soms uit een pak bestaat, maar ook een korte broek in combinatie met een overhemd kan zijn. Pasteltinten zijn niet uit het modebeeld weg te denken bij dit thema.

 

True blue Ibiza:

We creëren een retro look met een moderne twist. We nemen de stijl over van de hippies en combineren dit met gipsy’s invloeden. Deze look is perfect als je de zomer doorbrengt op één van de vele festivals. Maar ook op het terras, strand of geniet van een heerlijke vakantie.

 

Spreekt een of meerdere  thema’s u aan?! Kom dan winkelen bij Van Rijbroek, onze style coaches staan voor u klaar om samen opzoek te gaan naar de perfecte outfit.

 

Nadat de Fashionshows geweest waren kon ik mijzelf opmaken voor het volgende evenement de Dinershow. Ook deze was wederom geslaagd, onze gasten konden genieten van een avondvullend programma met heerlijke tapas en wijnen, een modeshow aan tafel, live muziek en als afsluiter lekker shoppen met de inspiratie die tijdens de show is opgedaan.

20160317_201100

Tussen alle evenementen door is Fauve druk bezig geweest, in april mocht ze afstuderen voor haar master opleiding Fashion management. Op 6 april was het dan zover, ze mocht vandaag haar scriptie verdedigen. S ’morgens vroeg op om samen met Adrie en Dorremie naar Hoevelaken te gaan. Ze was als laatste aan de beurt en was in het begin helemaal niet zenuwachtig maar naar mate haar mede studenten zichzelf verdedigden werd ze ook een beetje zenuwachtig. Wachten duurt lang zeggen ze dan wel eens, maar eenmaal aan de beurt was het ook zo weer voorbij. En toen was het wachten op de uitslag. Iedereen had het zo goed gedaan en we waren daarmee ook allemaal geslaagd. Het is dan ook al wat als je scriptie goedgekeurd is en deze mag verdedigen. Trots, blij en met een 9 voor haar presentatie kon ze haar weg richting Boekel voortzetten. Daarna nog een lekkere borrel op deze prestatie. Hier zijn wij bij Van Rijbroek met zijn allen natuurlijk super trots op!!

12961179_790711394394668_1099617135018951572_o
Het zomerse weer komt er aan, nog geen zee en strand maar dat komt over een paar weekjes ook. Je kunt je maar vast ergens op verheugen. In onze winkel kom je al helemaal in de stemming met alle vrolijke voorjaarskleuren, open schoenen maar vooral ook de gemakkelijke en mooie sneakers om mee over de boulevard te wandelen.

Neem ook eens een kijkje in onze agenda! Daar staan al onze evenementen die plaats gaan vinden binnenkort, voor sommige evenementen is het noodzakelijk om jezelf op te geven. Wacht dus niet te lang, ik kijk ernaar uit en hoop je te zien tijdens deze evenementen!

Groetjes,

Wytske van Megen