fbpx

Je spijkerbroek langer mooi houden? Zo moeilijk is dat niet.

Je spijkerbroek langer mooi houden? Zo moeilijk is dat niet.

Een mooie spijkerbroek zal in weinig garderobes ontbreken. Ook bij Van Rijbroek zijn wij fan van de spijkerbroek. Deze houd lang zijn fijne pasvorm en kleur. Wel moet je hiervoor op de juiste manier met de broek omgaan. Om je favoriete spijkerbroek zo lang mogelijk mooi te houden hebben wij vijf tips op een rijtje gezet. Je zal merken dat jouw broek een stuk langer meegaat!levi's spijkerbroeken

Tip 1: Onze hoofd tip is vermijd de wasmachine.Nu denk je misschien; hoe dan? Ik wil toch graag een schone broek aan. Maar door je broek vaak te wassen verliest de spijkerbroek zijn kleur, kan hij krimpen of uitrekken. Het is dus heel belangrijk om de broek zo min mogelijk te wassen. Wel zijn heel veel manieren om je broek op een andere manier schoon te houden. Deze manieren vind je in onze andere tips.

Tip 2: Vooral donkere jeans vervagen heel snel in een wasmachine. Om dit te beperken kun je voor het wassen de spijkerbroek een half uur telaten weken in water met azijn, half half. Voor de zekerheid kun je ook nog een beetje azijn in de wasmachine toevoegen.

Tip 3: Geen frisse geur meer aan de broek, maar geen vlekken? Leg hem dan een nacht in de vriezer. Hierdoor bevriest een groot gedeelte van de bacteriën. Nadat de spijkerbroek een nacht in de vriezer heeft doorgebracht ruikt hij weer lekker fris zonder dat de broek zijn vorm en kleur verliest.

Tip 4: Zit er toch een vlek op je broek? Dan lost gewone zeep of groene zeep vaak al heel veel op. Door hiermee de vlekken te verwijderen hoeft de spijkerbroek niet in zijn geheel in de wasmachine.

Tip 5: Droog de broek niet op de verwarming en al helemaal niet in de droger. Dit zorgt voor veel schade aan de broek. Drogen aan de lucht en geduld hebben ..

Nieuwe spijkerbroek nodig? Bij Van Rijbroek hebben wij spijkerbroeken van verschillende merken. Kom eens langs!