fbpx

Verruimde openingstijden!

Verruimde openingstijden!

Lieve van Rijbroek-Ambassadeurs,
 
Ook ons is de persconferentie van dinsdag niet ontgaan.
 
Allereerst willen we laten weten dat we het ontzettend vervelend vinden voor alle horeca ondernemers, dat ze ondanks hun harde werken nu toch weer hun deuren tijdelijk moeten sluiten. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook ontzettend vervelend voor jou als persoon. De nieuwe situatie zal voor ieder van ons weer even wennen zijn.
 
We hebben van het voorjaar laten zien dat we het virus in kunnen dammen, samen moeten we er alles aan doen om besmettingen te voorkomen. De detailhandel waaronder Van Rijbroek heeft al vanaf de start van de coronacrisis laten zien dat winkels op een verantwoorde wijze open kunnen zijn en daarom mogen wij dit blijven doen.
 
Wij hebben een aantal nieuwe maatregelen genomen om dit ook te blijven garanderen en iedereen van een veilige winkel/werk omgeving te voorzien (zie afbeeldingen). We assisteren op een gepaste afstand en dragen een mondkapje. We zouden het fijn vinden als jij deze ook draagt.
 
Het weer is aan het veranderen we gaan de wintertijd tegemoet. Voor deze tijd hebben wij leuke comfortabele kleding, winterjassen voor de koudere dagen en schoenen waarmee je een heerlijke wandeling kunt maken. 🍂🍁
 
Hopelijk mogen wij jou blijven begroeten in een veilige winkel omgeving.
Kom gezellig langs, we kijken uit naar je komst. 💕😘🥰
 
Team Van Rijbroek