fbpx

Freebird

Over dit merk

Over Freebird en de collectie

Freebird is een Amsterdams fashionlabel dat is in 2016 opgericht, toen gemerkt werd dat er behoefte was aan een uniek concept met de focus op jurkjes.

 

Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid heeft zij een jurk die past bij dat ene speciale moment. Het fashionlabel transformeert elk aspect van het leven in een perfect passende jurk. Alle ontwerpen worden, in eigen beheer, in Amsterdam gemaakt door een team van fashion experts die de hele wereld over reizen op zoek naar de perfecte stoffen, prints en stijlen. Alle inspiratie die daar wordt opgedaan komt samen in de constant vernieuwende collecties die altijd één ding met elkaar gemeen hebben: ze passen perfect in het huidige straatbeeld en zijn helemaal on trend.

 

Freebird is een fashion statement. Eén kledingstuk, dat zowel bij jouw mood van die dag als bij de gelegenheid past. Van date night op vrijdag, tot de maandagochtend meeting op kantoor. Bepaal wie jij wilt zijn vandaag, morgen en de dagen daarop.

 

Op zoek naar een jurk voor een speciale gelegenheid? Dan zit je bij dit merk helemaal goed! Kom langs in de winkel en ontdek het zelf!

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Florèz
Damesmode
Florèz
Moss Copenhagen
Damesmode
Moss Copenhagen