fbpx

Florèz

Over dit merk

Het merk Florez is een Nederlands modemerk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van broeken voor vrouwen. Oprichters, Floris en Angéla, droomde van een eigen kledinglijn. Hun modieuze manier van leven was hun drijfveer om een kledinglijn op te richten. Het merk staat bekend om zijn focus op pasvorm, comfort en stijl. Het richt zich op het creëren van broeken die zowel trendy als tijdloos zijn, waardoor vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel kunnen voelen.

 

Florez biedt een diverse collectie broeken, variërend van casual jeans en flared, mom jeans tot skinny jeans. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en hoogwaardige materialen, wat resulteert in broeken van goede kwaliteit die lang meegaan. Een kenmerk is de focus op pasvorm. Het merk streeft ernaar broeken te ontwerpen die goed aansluiten op het vrouwelijk lichaam en comfort bieden gedurende de hele dag. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende lichaamstypes en maten, zodat elke vrouw een geschikte broek kan vinden.

 

Met zijn tijdloze ontwerpen en focus op pasvorm blijft Florez een populaire keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar veelzijdige en modieuze broeken. Kom langs bij Van Rijbroek in Boekel en ontdek de nieuwste collectie.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

Florèz
Via Vai
Damesschoenen
Via Vai
Freebird
Damesmode