fbpx

PUMA

Over dit merk

Over PUMA

 

PUMA is opgericht in 1924, als de Dassler schoenenfabriek in Duitsland. In 1948 wordt de eerste PUMA voetbalschoen gelanceerd. Inmiddels is PUMA een wereldwijd merk in sportschoenen en sportkleding, met verkooppunten in meer dan 120 landen.

 

PUMA sportartikelen zijn geïnspireerd op prestaties

 

PUMA biedt lifestyleproducten die zijn geïnspireerd op prestaties en sport. Zo verzorgt PUMA schoenen en artikelen voor sporten als voetbal, hardlopen, training, golf en motorsport. Met Usain Bolt, de snelste man ter wereld, als vertegenwoordiger van PUMA zet het bedrijf een goede standaard neer.

 

Naast het ontwikkelen en produceren van betere sportartikelen draagt PUMA enorm veel bij aan het klimaat door een voorloper te zijn op het gebied van duurzaamheid. Hierdoor biedt PUMA goede, kwalitatieve en duurzame sportschoenen en artikelen voor iedereen.

 

Van Rijbroek vakmanschap

 

Goede sportartikelen zijn belangrijk voor het behalen van de beoogde sportieve doelstellingen. Bij van Rijbroek helpen we je graag het beste uit jezelf te kunnen halen. Benieuwd naar onze PUMA collectie? Kom eens langs bij van Rijbroek!

CHASIN
Herenmode
CHASIN'
Summum Woman
Damesmode
Summum Woman