fbpx

Summum Woman

Over dit merk

Over Summum Woman en de collectie

Het Amsterdamse modelabel Summum Woman (sinds 1998) van Jos en Jorien Wijker is een nuchter Nederlands merk met internationale allure. Sinds dag voert het label één een eigenzinnige koers, met goed zittende kleding van kwalitatief hoogwaardige stoffen voor elk moment van de dag, waarmee elke vrouw haar persoonlijkheid kan laten zien. Trendgevoelig, maar mét tijdloze klassiekers, plus een trefzekere pasvorm voor Hollandse billen. Alle kleding wordt met liefde, overtuiging en een feilloos oog voor detail in huis ontworpen door Jorien en haar team. Zij werken vanuit een helder idee waar de vrouw van nu behoefte aan heeft. Wat willen we écht dragen, wat zit lekker, waarin voelen we ons onszelf?

 

Team Summum weet dus als geen ander hoe veelzijdig de vrouw is. Het doel is dan ook dat je met het modelabel alle verschillende facetten van je persoonlijkheid tot uiting kunt brengen in je stijl. Je kracht én kwetsbaarheid. Je vrouwelijkheid én je lef. Je zakelijke mentaliteit én gevoelige spontaniteit. Summum snapt dat je de ene dag zin hebt in sexy, de andere in nonchalant. En dat je je, wat je ook aantrekt, graag comfortabel wilt voelen in de dingen die je draagt. Gewoon, omdat jij jezelf bent. Positief, upbeat, vrouwelijk, eigenwijs en een tikje stoer.

 

Summum houdt van kwaliteit, uitzonderlijke fits en een persoonlijke aanpak. Daarom houden zij het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand – van het maken van signature prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het uitzoeken van de materialen.

 

Ben je benieuwd geworden naar de collecties van Summum Woman? Kom dan langs in onze winkel.

 

Volg jij ons al op Facebook en Instagram? Blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en leukste trends!

PUMA
Sport
Floris van Bommel
Damesschoenen, Herenschoenen
Floris van Bommel